head_bg

Babagan Kita

Apa kita

Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co, Ltd diadegaké ing taun 1998 lan kalebu 22600 kothak area kerja

Sawise luwih saka 20 taun, dadi produsen skala gedhe ing China, utamane ngasilake jubin akustik serat mineral & sistem penundaan langit-langit, uga nyedhiyakake bahan bangunan sing gegandhengan, kalebu siling akustik fiberglass, papan gypsum drywall lan produk insulasi termal wol. Kanthi manajemen sing ketat, kualitas stabil, harga kompetitif, komunikasi cepet lan tanggung jawab sing kuwat, perusahaan entuk akeh kanca lan pelanggan sing apik kanggo hubungan jangka panjang. 

a-(4)

Kualitas Tinggi

price

Kasedhiya

a-(1)

Dhuwur Reputasi

a-(2)

Layanan Kualitas

Apa sing kita lakoni

Perusahaan kita unik lan ora bisa ditandingi ing bahan bangunan eco. Produk digunakake sacara umum kanggo bangunan sipil, bangunan komersial, bangunan administrasi lan industri elektronik, lan sapiturute. Kabeh produk diprodhuksi miturut standar nasional lan diekspor menyang akeh negara manca. Sing ditindakake yaiku nyedhiyakake produk kanthi nilai lan inovatif kanggo nyukupi saben syarat pelanggan. Tujuan kita ora mung wareg para pelanggan, nanging uga ngluwihi pangarepan pelanggan. Gen perusahaan kita menehi inspirasi kanggo cara mikir. Dheweke nyorot kuwalitas sing njamin kita lan mesthi beda karo pesaing.