head_bg

warta

  • Bahan Isolasi Kanggo Papan ing njaba

     Bahan Isolasi Kanggo Outside Places Nyatane, ana akeh pilihan kanggo bahan insulasi pipa ruangan, yaiku karet, wol kaca, aluminium silikat, wol rock, lsp. Sing khusus digunakake gumantung karo suhu peralatan lan medium sing pipa ngangkut. ...
    Waca liyane
  • Apa Pengaruhe Kinerja Termal Bahan Isolasi

    Indeks kinerja isolasi termal saka bahan isolasi termal ditemtokake dening konduktivitas termal saka bahan kasebut. Cilik konduktivitas termal, luwih apik kinerja isolasi termal. Umumé, bahan kanthi konduktivitas termal kurang saka 0.23W / (m · K) yaiku ...
    Waca liyane
  • Pambuka Singkat Produk Wol Kaca

    Wol kaca biasane dipérang dadi kain wol kaca lan papan wol kaca. Rasane wol kaca biasane digunakake ing atap, loteng, lan atap baja kanggo jampel termal. Papan wol kaca biasane digunakake ing konstruksi tembok, kayata tembok internal lan isolasi termal tembok njaba. Produk wol kaca ...
    Waca liyane
  • Keuntungan Papan Serat Mineral Beihua

    Apa kaluwihan papan serat mineral kita? 1. Papan serat mineral nggunakake wol mineral berkualitas tinggi minangka bahan baku utama, bebas asbes 100%, lan ora ana lebu kaya jarum. Ora bakal mlebu awak manungsa liwat saluran pernapasan lan ora mbebayani tumrap awak manungsa. 2. Nggunakake serat komposit lan ...
    Waca liyane
  • XPS BOARD

    Jeneng lengkap papan sing diekstrusi diarani papan busa polistiren sing diekstrusi, uga dikenal minangka papan XPS. Umpluk polistiren dipérang dadi rong jinis: EPS sing bisa diupgrade lan XPS sing diekstrusi terus-terusan. Dibandhingake karo papan EPS, papan XPS minangka generasi kaping bahan insulasi busa sing kaku. Ngalahake ...
    Waca liyane
  • Bahan Soundproof Apa sing Bisa Digunakake Ing Gedung Kantor?

    Ing masarakat saiki, lingkungan njaba rame. Ora gampang golek lingkungan kantor sing cukup sepi. Ana akeh swara ing njero njero bangunan njaba. Mula, bahan dekorasi isolasi swara sing apik perlu kanggo bangunan, utamane kanggo lingkungan kantor ...
    Waca liyane
  • Langit-langit Gulung 2 × 4 Langit-langit Akustik 2 × 2

    Ukuran jubin langit-langit beda-beda saka saben negara. Contone, ing China, sawetara ukuran ubin langit-langit yaiku 595x595mm, ukurane metrik. Nalika, sawetara negara nggunakake unit Inggris, 2 × 2, utawa 2 × 4, lan liya-liyane. Kanggo tuku sistem plafon kabeh, yen tuku ubin langit-langit lan plafon ...
    Waca liyane
  • Comparison Of Ceiling Materials

    Perbandingan Bahan Plafon

    Ana macem-macem jinis bahan bangunan ing pasar. Kadhangkala, kita bakal bingung jinis bahan apa sing dibutuhake lan kadang sawise ngerti babagan bahan bangunan kasebut, mula isih akeh kekacoan. Milih sing bener, dudu sing larang. Sanajan sawetara materi functi ...
    Waca liyane