head_bg

produk

  • Rock Wool Pipe

    Pipa Wool Rock

    1 '' 2 '' 3 '' 4 '' 5 ''
  • Rock Wool Insulation With Wire Mesh

    Penebat Wool Rock Kanthi Mesh Kabel

    Kemul wol Rock watu dawai sing dikiatake kanthi bolong siji-sijine kanthi bolong 1 inci (25mm), kekiyatan naleni sawijining mesthekake yen watu rock ora disuwek utawa dirusak.
  • Rock Wool Blanket

    Blanket Rock Wool

    Kapadhetan: 70-120kg / m3 Kekandelan: 40-100mm Lebar: 600mm Length: Disesuaikan
    Konduktivitas termal: 0.033-0.047 (W / MK) Suhu operasi: -120-600 (℃)
  • Rock Wool Panel

    Panel Wool Rock

    Papan wol watu digawe saka basalt lan biji alami liyane minangka bahan mentah utama, dicelupake serat ing suhu sing luwih dhuwur, ditambah karo jumlah ikatan, lan solidified.