head_bg

Hubungi Kita

Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co, Ltd

Alamat

Zona Pembangunan Ekonomi Town Huaishu, Kabupaten Jinzhou, Shijiazhuang, China

Telpon

+ 86-15176920123
+ 86-0311-85843566


Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita