head_bg

kabar

2020 Produksi diterusake

Miturut syarat klompok Pencegahan Epidemik Pencegahan lan Kontrol Epidemik Jinzhou COVID-19, perusahaan kita nyukupi syarat-syarat supaya bisa kerja lan produksi, diijini miwiti produksi tanggal 18 Februari. Sajrone produksi, karya pencegahan lan kontrol kontrol epidemi bakal dikuwatake kanthi lengkap, area pabrik kudu ditutup saka ruangan ruangan, lan supaya bisa ngawasi kesehatan karyawan lan ngetrapake langkah pencegahan pasca.


Wektu kirim: Jun-01-2020