banner1
banner2
banner3
5c6765e86c035
5c6765bb936d1
5c676456c1f50
5c67659547b21

proyek kita

Sing ditindakake yaiku nyedhiyakake produk kanthi nilai lan inovatif kanggo nyukupi saben syarat pelanggan.

  • lobby-rooms
  • airport
  • meeting
  • meeting-room
  • meeting-rooms
  • waiting-room
  • The company was founded in 1998.

    Perusahaan

    Perusahaan iki didegake ing taun 1998.

  • Covers 22600 square meters working area.

    Tutup wilayah

    Nyekel area kerja 22600 meter persegi.

  • Our company is unique and unparalleled in the eco building materials.

    produk utama

    Perusahaan kita unik lan ora bisa ditandingi ing bahan bangunan eco.

babagan kita

Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co, Ltd ditetepake ing taun 1998 lan kalebu 22600 kothak meter kerja.

Sawise luwih saka 20 taun, dadi produsen skala gedhe ing China, utamane ngasilake jubin akustik serat mineral & sistem penundaan langit-langit, uga nyedhiyakake bahan bangunan sing gegandhengan, kalebu siling akustik fiberglass, papan gypsum drywall lan produk insulasi termal wol. Kanthi manajemen sing ketat, kualitas stabil, harga kompetitif, komunikasi cepet lan tanggung jawab sing kuwat, perusahaan entuk akeh kanca lan pelanggan sing apik kanggo hubungan jangka panjang.

ndeleng liyane