head_bg

kabar

Kain wol minangka serat serat buatan. Iki nggunakake pasir kwarsa, watu gamping, dolomit lan bijih alami liyane minangka bahan mentah utama, sing digabung karo sawetara abu, borax lan bahan mentah bahan kimia liyane supaya bisa ilang dadi gelas. Ing kahanan sing ilang, iku dibuwang menyang serat alus flocculent kanthi tenaga njaba lan jotosan. Serat lan serat kasebut ukurane telung dimensi kanthi sisihan, lan nuduhake akeh kesenjangan. Kesenjangan kasebut bisa dianggep pori. Mula, bulu kaca bisa dianggep minangka bahan keropos kanthi insulasi termal sing apik lan sipat serapan swara.

 

Wulu kaca sentrifugal uga nduweni panyerapan kejut banget lan ciri penyerapan swara, utamane duwe efek penyerapan sing apik ing frekuensi rendah lan macem-macem geter getaran, sing migunani kanggo nyuda polusi swara lan nambah lingkungan kerja.
Kain wol kaca sing dirasakake karo veneer aluminium foil uga nduweni resistensi radiasi panas. Iki minangka bahan jampel swara sing becik kanggo lokakarya suhu sing dhuwur, kamar kontrol, lapisan kamar mesin, kompartemen lan bumbung rata.
Wulu kaca Fireproof (bisa ditutupi karo aluminium foil, dll) akeh kaluwihan kayata retardant nyala, non-beracun, resistensi kakisan, kepadatan akeh kurang, kekonduksian termal rendah, kestabilan kimia sing kuwat, penyerapan kelembapan rendah, penyembuhan banyu sing apik, dll. .

 

Isi werni slag wol wol kaca lan serat langsing bisa ngatasi udara lan nyegah ora mili. Ngilangake transfer hawa panas konveksi, nemen ngindhuksi konduktivitas termal saka prodhuk, lan kanthi cepet nggayuh panularan swara, saéngga nduwe penebat termal, penyerapan swara lan efek nyuda swara.

 

Kain kaca kaca kita duwe stabilitas termal suhu sing dhuwur, kekahanan lan resistensi nyuda suhu dhuwur. Bisa njaga keamanan, stabilitas lan efisiensi sing suwe sajrone jarak suhu operasi sing disaranake lan kahanan kerja sing normal.

 

Asil banyu nuduhake kemampuan materi kanggo nolak seng nembus banyu. Kain welas kaca kita nggayuh tingkat repellency banyu sing ora kurang saka 98%, sing ndadekake kinerja insulasi termal sing terus-terusan lan stabil.

 

Ora ngemot asbes, ora ana cetakan, ora ana dhasar pertumbuhan mikroba, lan diakoni minangka produk sing ramah lingkungan dening Pusat Bahan Bahan Bangunan Nasional.

Fireproof-Glass-Wool-Roll


Wektu kirim: Jul-13-2020