head_bg

kabar

Sistem sing digantung yaiku jinis konstruksi anyar. Kanthi pembangunan konstruksi modernisasi China, wis akeh digunakake ing hotel, bangunan terminal, stasiun penumpang, stasiun, teater, mall, pabrik, bangunan kantor, bangunan lawas Rekomendasi bangunan, setelan dekorasi interior, langit-langit lan papan liyane. Cahya baja cahya (baking cat) langit-langit nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, adaptasi karo anti banyu, kejut, bledug, insulasi swara, serapan swara, suhu tetep, lan liya-liyane. Wektu lan konstruksi gampang, lan sapiturute. Beda ing antarane baja baja cahya lan kothak langit-langit yaiku lapisan baja cahya umum ora dicet, lan kothak langit-langit ditutupi (galvanis). Kothak siling umume dibagi dadi ireng lan putih.

 

Fireproof sing bener: Kayu cat digawe saka lembaran galvanis fireproof, sing tahan lama.

Struktur wajar: struktur ekonomi sing dipasang, metode sambungan khusus. Trep nginstal lan ngirit biaya.

Penampilan sing apik: Permukaan keel digawe saka piring baja galvanis, sing diombe nganggo cat baking.

Panggunaan akeh: cocog kanggo blanja, gedung kantor, hotel, restoran, bank lan papan umum.

 

Ngati-ati Konstruksi

1. Sajrone pambangunan struktur kasebut, papan-papan slatu sing ana utawa papan prefabricated sing ana kudu disempurnakake miturut syarat desain, lan sling beton sing dikonfirmasi φ6 ~ φ10 kudu dikubur. Yen desain ora dibutuhake, boom baja sing dikuatake kudu dipasang miturut posisi pangaturan saka lapisan gedhe. Biasane iku 900 ~ 1200mm.

2. Yen kolom tembok ruangan langit-langit minangka batu bata, kudu dipasang ing tembok lan kolom ing posisi dhuwur langit-langit. Bata kayu anti-karat sing wis dipasang ana sajrone konstruksi. Jarak antarane tembok yaiku 900 ~ 1200mm. Luwih saka rong kayu bata.

3. Pasang kabeh jinis pipa lan saluran udara ing langit-langit kanggo nemtokake posisi lampu, bolongan lan macem-macem bukaan mbukak.

4. Kabeh bahan kasedhiya.

5. Proyek kerja tembok lan udan lantai kudu rampung sadurunge panel tutup langit-langit dipasang.

6. Gawe beting platform operasi operasi langit-langit.

7. Sadurunge konstruksi gedhe-gedhe, langit-langit rangka baja sing entheng kudu digunakake minangka ruangan model, derajat langit-langit, perawatan struktur vents, blok lan cara fixing kudu diuji lan disetujoni sadurunge gedhe -area konstruksi. 

FUT-Ceiling-Grid

 


Wektu kirim: Jul-14-2020