head_bg

kabar

Papan wol mineral bakal digambar dadi pola sing beda sajrone produksi, sing trep digunakake ing macem-macem papan. Lumahing umum ing bulu wol mineral duwe bolongan ulat, bolongan gedhe lan cilik, pinholes kapadhetan dhuwur, jeblugan wedhi lan perawatan film. Kita uga bisa nggawe bentuk seni sing luwih apik ing permukaan, kayata papan alur belon permukaan, checkerboard, papan corrugated, lsp. Papan sing nyerep ora ngemot bahan-bahan berbahaya kanggo awak manungsa, lan struktur mikroporous bisa nyerep gas sing mbebayani ing udara lan ngeculake molekul banyu, saengga bisa ngresiki hawa lan nyetel kelembapan udara njero ruangan.

 

Kemampuan refleksi saka wol mineral kanthi efektif bisa nambah cahya njero ruangan, njaga mripat lan ngilangi lemes. Refleksi dhuwur kanthi ora langsung bisa nyuda biaya konsumsi listrik, nganti 18% wol mineral mineral 25% jaran termal, kinerja insulasi bisa nggedhekake pengurangan biaya pendinginan lan pemanasan, nganti 30% 45% biaya biaya. Bahan mentah utama papan mineral saka kulit mineral sing nyerep swara yaiku serat bulu mineral sing apik banget, kanthi kapadhetan ing antarane 200 - 300Kg / m3, saengga nduwe macem-macem mikropon, sing bisa nresep ombak swara lan nyuda refleksi gelombang swara, kanthi mangkono nambah kualitas swara njero ruangan lan nyuda gangguan.

 

Kanggo nginstal papan wol mineral, macem-macem cara kudu ditindakake ing pojok dewan supaya cocog karo sistem langit-langit sing digantung. Mula, ujung-ujung bisa dadi pinggiran alun-alun, pinggiran tegang, pinggiran bevel, pinggiran sing ndhelik utawa pinggiran shiplap.

 

Kekandelan bisa uga 14mm nganti 20mm miturut kabutuhan beda. Spesifikasi sing umum yaiku 595x595mm, 600 × 600mm, 603x603mm, 605x605mm, 625x625mm, 595x1195mm, 600 × 1200mm, 603x1212mm, lsp.

 

Sajrone pambangunan lembu wol mineral, ruangan kasebut kudu ditutup kanggo nyegah mlebu udhara lembab saengga nyebabake mineral bulu lembab mineral;

Sajrone proses instalasi, para pekerja kudu nganggo sarung tangan sing resik supaya tetep resik ing papan.

 

Papan mineral mineral duwe pagelaran sing apik kayata penyerapan swara, ora bisa ngobong, insulasi panas, dekorasi sing apik, lan liya-liyane digunakake ing macem-macem arsitektur langit-langit lan hiasan interior tembok; kayata hotel, restoran, teater, mall, ruang kantor, studio, studio, kamar komputer lan bangunan industri. 

 

meeting-room

 


Wektu kirim: Jul-13-2020