head_bg

produk

Gred Ceiling Grid Ceiling System

katrangan cekak:

32x24x3600x0.3mm
26x24x1200x0.3mm
26x24x600x0.3mm
22x22x3000x0.3mm


Detail Produk

Tag Product

FUT-Ceiling-Grid

1. Kothak langit-langit duwe karakteristik bukti-kelembapan, anti-karat lan ora sirup.
2. Nduweni tliti sing dhuwur, tee utama / salib banget symmetrical, lan kerjasama kasebut kenceng.
3. Duwe kapasitas bantalan sing kuwat, ora wujud ewah-ewahan utawa retak.
4. Instalasi cepet, ngirit wektu instalasi lan nyuda biaya tenaga kerja.

Sistem langit-langit sing lengkap digantungake kasusun saka tee utama, salib panjang, tee silang silang lan sudut tembok. Tee utama yaiku balok utama sistem langit-langit. Dawane tee utama umume dawa 3600mm utawa 12 kaki. Dering salib panjang utawa tintingan silang sing cendhak disambungake menyang tintingan utama sing dipasang ing loro-lorone, banjur dibagi kabeh proyek langit-langit dadi pirang-pirang ukuran kothak kanthi ukuran sing padha. Iki digunakake kanggo instalasi langit-langit bahan langit-langit alun kayata papan wol mineral, papan gypsum pvc, langit-langit aluminium, lsp, lan nduweni peran sing ndhukung lan hiasan ing kabeh sistem langit-langit.

Kahanan kerja 

1. Karya panampa dhasar kudu rampung sadurunge pambangunan kerangka cat lan dinding partition panel tutup gipsum. Pamasangan panel tutup gypsum kudu ditindakake sawise plumbung atap, langit-langit lan tembok wis rampung.

2. Keperluan desain nalika dinding partisi duwe sabuk bantal lantai, sabuk bantal lantai kudu rampung lan tekan level desain sadurunge nginstal kerangka cat.

3. Miturut desain, gambar konstruksi lan rencana materi, priksa kabeh bahan saka tembok pemisahan lan rampung.

4. Kabeh bahan kudu laporan inspeksi materi lan sertifikat.

 

Aplikasi:

Ing taun-taun pungkasan, wis digunakake ing hotel, bangunan terminal, stasiun penumpang, stasiun, teater, mall, pabrik, pabrik, bangunan kantor, ngrenovasi bangunan lawas, dekorasi interior, langit-langit lan papan liyane.

 

Katrangan

Length

Dhuwur

Jembar

 1 (1)

 

Flat T24

Grid Ceiling

Utama Tee

 

 

3600mm / 3660mm

 

 

32mm

 

 

24mm

 1 (2)

 

Flat T24

Grid Ceiling

Long Cross Tee

  

1200mm / 1220mm

 

 

26mm

 

 

24mm

 1 (3)

 

Flat T24

Grid Ceiling

Tee Salib Singkat

 

 

600mm / 610mm

 

 

26mm

 

 

24mm

1 (4) 

 

 

Tembok Angle

 

 

3000mm

 

 

22mm

 

 

22mm


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita