head_bg

produk

Ceiling Serat Mineral SM005

katrangan cekak:

595x595mm 600x600mm 603x603mm
625x625mm 600x1200mm 603x1212mm


Detail Produk

Tag Product

Mineral-Fiber-BC005-300x300

1. Efek hiasan sing apik.
2. Kinerja penebat panas sing apik. Panel konduktif termal saka panel mineral swara sithik banget, lan dadi bahan penebat termal sing apik, sing bisa nggawe ruangan ing musim panas lan adhem nalika musim panas, lan kanthi efektif ngirit energi kanggo pangguna.
3. Penyerapan swara lan pangurangan swara. Bahan mentah utama papan mineral saka kulit mineral sing diserap yaiku serat mineral ultra-halus kanthi kapadhetan 250-300Kg / m3. Mula, nduwe mikropon sing nembus, sing bisa nyerep gelombang swara kanthi efektif lan nyuda refleksi gelombang swara, saéngga ningkatake kualitas swara njero ruangan lan nyuda gangguan.

4. Nyegah keamanan lan geni. 
5. Perlindhungan lingkungan ijo. Papan sing diserep wol mineral ora ngemot bahan-bahan sing mbebayani kanggo awak manungsa.
6. Bukti-lembab lan terisolasi. Amarga papan nyerep swara ing mineral mineral ngemot akeh mikropon lan area permukaan tartamtu cukup gedhe, bisa nyerep lan ngeculake molekul banyu ing udara lan nyetel kelembapan udara njero ruangan. 
7. Hiasan sing gampang lan hiasan sing gampang. Papan sing diserep saka wol mineral bisa disengsemake, dipaku, direncanakake, lan diikat, lan bisa dipotong nganggo piso wallpaper umum, saengga ora ana bising nalika nglereni. Nduwe macem-macem metode hoisting kayata kelet rata, masang kelet, pigura kapapar, pigura sing didhelikake, lan liya-liyane, sing bisa nggabungake efek hiasan saka macem-macem gaya seni.

8. Proses udan, ngrampungake kabeh proses liwat pulping, Fourdrinier nyalin, dehidrasi, sliting, pangatusan, sling, nyemprot, finishing lan proses liyane.

9. Sajrone transportasi papan wol mineral, elinga integritas kemasan, bukti kelembapan lan bukti udan, supaya papan ora lembab, sing bakal mengaruhi kinerja instalasi.

10. Papan wol mineral kudu dimuat ringan lan dibongkar sajrone proses penanganan. Papan kudu dipasang kanthi rata, ora kanthi vertikal, supaya ora rusak.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita