head_bg

produk

Ceiling Serat Mineral BD001

katrangan cekak:

603x603mm, 625x625mm


Detail Produk

Tag Product

BD01-300x300

Papan wol mineral digawe saka serat mineral.
Spesifikasi umum: 600x600mm, 595x595mm, 603x603mm, 625x625mm, 603x1212mm, 600x1200mm, dll.
Kekandelan umum: 9mm, 10mm, 12mm, 14mm, 15mm, 16mm, 18mm
Jinis kembang sing umum: bolongan pin, fissured, glacier, perforations, tekstur pasir, dll.


 1. Pengurangan bising: Papan wol mineral nggunakake mineral mineral minangka bahan mentah utama kanggo produksi, lan bulu mineral wis ngembangake mikropores, sing nyuda refleksi gelombang swara, ngilangake gema, lan ngisihake swara sing dikirimake ing lantai.

2. Penyerapan swara: Papan wol Mineral minangka bahan keropos, sing kalebu macem-macem mikropores. Yen digunakake ing hiasan interior, tingkat serapan swara rata-rata bisa tekan 0,5 utawa luwih, cocog kanggo kantor, sekolah, mall lan papan liyane.
3. Penebat swara: Bahan-bahan langit-langit kanthi efektif ngilangi swara ing saben ruangan lan nggawe lingkungan njero ruangan sing sepi.
4. Rintangan kobong: Nyegah geni dadi masalah utama ing desain bangunan umum modern lan bangunan dhuwur. Papan mineral mineral digawe saka wol mineral sing ora bisa diobong minangka bahan mentah utama. Ora bakal ngobong nalika ana geni, yaiku bahan langit-langit sing paling apik.

Langkah konstruksi lan syarat teknis

1. Sadurunge instalasi, tarik kabel ing bukaan ngisor getaran cet baja baja ukuran ukuran medium kanggo ngontrol straightness jurang nalika panel tutup dipasang.

2. Nganggo metode instalasi senyawa. Ing pigura langit-langit pelat waja sing dipasang U-shaped, nggunakake skru nutul mandhiri kanggo ndandani plesterboard ing ndhuwur, level level lan lip tutup nganggo tekad, banjur pasang plesterboard Pasang benang miturut ukuran mineral Papan wol (500 utawa 600 alun-alun), banjur pasang lem ing mburi papan wol mineral, nyebarake 15 poin, lan pungkasane nempelake papan serapan swara ing papan gypsum. Pay manungsa waé ing lumahing warata nalika pasting, lapisan kasebut langsung.

3. Sajrone konstruksi, elinga marang garis putih, sing kudu konsisten kanggo njamin integritas pola lan pola.

4. Nganggo sarung tangan sing resik nalika masang papan wol mineral kanggo ngindhari permukaan papan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita