head_bg

produk

Ceiling Serat Mineral SM004

katrangan cekak:

625x625mm 600x1200mm 603x1212mm


Detail Produk

Tag Product

BC04-300x300

Desain papan wol mineral bisa nambah panggunaan sumber cahya sing ora langsung, nambah efisiensi pencahayaan sistem pencahayaan kabeh, nyuda glare lan bayangan, lan nggawe visi luwih gampang. 

Nggunakake wol mineral minangka bahan mentah utama kanggo produksi, wol mineral wis ngembangake mikropores kanggo nyuda refleksi gelombang swara, ngilangake gema, lan ngisihake swara sing dikirim ing lantai.

Koefisien penyerapan swara ing ndhuwur NRC ndhuwur 0.5, sing bisa ningkatake fungsi bangunan, nambah lingkungan akustik bangunan, lan nambah kualitas panguripan masarakat. Iki cocog kanggo proyek profesional kayata bangunan kantor, hotel, rumah sakit, bank, pengadilan, sekolah lan institusi liyane, koridor umum, Suites senior, ruang bisnis, bangsal, kamar operasi, ruangan lan proyek profesional liyane, uga kamar resepsi, kantor, kamar konferensi lan dekorasi liyane sing apik.

Koefisien suda NRC minangka indeks evaluasi lengkap sing ngukur kemampuan panyerepan swara saka bahan tartamtu ing papan tertutup. Sing luwih dhuwur NRC, kurang swarane dibayangke maneh menyang papan. Kosok baline, swara kasebut terus dibayangke ing papan kanggo mbentuk kamulyan, nyebabake swara latar mburi sing angel. Amarga pangerten saka kuping manungsa, mung nalika NRC tekan 0,5 utawa luwih, kuping manungsa bisa ngrasakake pangurangan swara. Tes nuduhake yen macem-macem awak sing nyerep swara, kayata panel mineral mineral sing nyerep swara, lan panel logam kanthi lapisan mburi sing nyerep swara duwe kinerja sedhih. Panel sing serap kayata papan gypsum non-keropos, papan silikat kalsium lan papan logam meh ora ana efek nyerep swara. Panel serap-seramik ing papan kayata papan gypsum perforated ora bisa ditindakake kanthi becik amarga swara frekuensi rendah.

Koefisien nyuda gangguan NRC penting banget kanggo papan sing dipasang. Wektu nyembah lan jumlah swara kudu dianggep ing lingkungan ing ngisor iki:
Kantor tertutup, ruang rapat
Lingkungan kantor terbuka / ditutup
Lobi, wilayah kerja
Lingkungan ruangan / sekolah, gimnasium, restoran
Lingkungan medis, kayata: ruangan resepsi, ruangan konsultasi, kantor dokter, dll.
Lingkungan eceran, lingkungan layanan pelanggan liyane, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita