head_bg

produk

Ceiling Serat Mineral BH003

katrangan cekak:

595x595mm, 600x600mm


Detail Produk

Tag Product

Mineral Fiber BH003

Ing lingkungan kantor sing mbukak, papan wol mineral bisa nyuda swara sing disebabake sistem komunikasi, peralatan kantor, lan kegiyatan staf, nyuda sesambungan swara ing njero ruangan, lan mbisakake karyawan luwih fokus, nambah efisiensi kerja, lan nyuda kekarepan kerja. Ing lingkungan kantor tertutup, papan wol mineral nyerep lan ngalangi panyebaran gelombang swara ing udhara, kanthi efektif nggayuh efek insulasi swara, njamin kabegjan saka kamar ruangan, lan nyuda gangguan bebarengan saka kamar sing cedhak.

Ing ruangan kelas utawa ruang konferensi, suwene pamicara kudu dirungokake kanthi jelas dening para pamirsa ing posisi apa wae supaya bisa dingerteni kanthi bener. Mula, bahan bangunan kudu dipilih supaya njlentrehake swara njero ruangan.

Struktur internal papan wol mineral sing longgar lan keropos nduweni kinerja banget kanggo ngowahi energi gelombang swara. Papan wol mineral nggunakake serat dawa berkualitas tinggi minangka bahan mentah kanggo produksi. Gelombang swara nyebabake serat kasebut bakal luwih suwe nganti suwe, sing bisa ngowahi energi gelombang swara dadi energi kinetik. Ing wektu sing padha, bolongan jero sing kandhel ing papan wol mineral ngidini gelombang swara luwih akeh lan mlebu wektu. Ing tumindak gesekan, energi gelombang swara diowahi dadi energi panas.

Pandhuan kanggo nginstal papan wol mineral

 

Pisanan, pilih kothak langit-langit sing beda-beda miturut macem-macem utawa syarat sing beda.

Kapindho, panel wol mineral kudu diinstal lan digunakake ing lingkungan sing suhu relatif ing ngisor 80%.

Katelu, instalasi panel bulu mineral kudu dirampungake ing karya udan njero ruangan, macem-macem saluran paip ing langit-langit wis diinstal, lan pipa banyu kudu diuji sadurunge konstruksi.

Ingkang kaping sekawan, nalika masang panel wol mineral, sarung tangan resik kudu dipakai supaya panel kasebut dadi reged.

Kelima, kamar sawise instalasi panel wol mineral kudu ventilasi, lan lawang lan jendhela kudu ditutup ing wektu yen udan.

Enem, sajrone 50 jam sawise pambangunan papan gam komposit, ora bakal ana geter sing kuat sadurunge lem rampung diobati.

Kaping pitu, nalika nginstal ing lingkungan sing padha, gunakake klompok produk sing padha.

Wolung, papan wol mineral ora bisa nggawa barang sing abot.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita