head_bg

produk

Ceiling Serat Mineral BH002

katrangan cekak:

ukuran bisa digawe khusus


Detail Produk

Tag Product

BH002-300x300

Proses produksi panel wol mineral cukup rumit, utamane kalebu kawat papatdrinier udan, nyalin layar rotasi udan, pasting garing lan metode cetakan, metode semi-garing, lan liya-liyane. Produksi produksi otomatis perusahaan kita nggunakake kabel kawat empatdrinier udan, liwat pulping. patang kabel papat, dehidrasi, sliting, pangatusan, sling, nyemprot, lan finishing. 

 

1. Masangake jumlah mineral mineral menyang wadhah lan adus banyu supaya kapisah saka bal slag. Bal slag nglelebke ing ngisor. Aditif kayata pelekat lan panahan banyu dicampur lan diudhek dadi slurry miturut rasio, lan banjur dibentuk ing mesin sekawan. Ing proses kasebut, slurry disaring, diserepake vakum, lan disemprotake menyang kothong kanthi kekandelan tartamtu. Sawise nglereni, wis garing kanggo nggawe papan substrat wol mineral.

2. Produk semi-rampung digulung kanggo ngasilake bolongan kanthi ukuran lan bentuk sing beda kanggo nambah efek serapan swara, lan banjur ngrampungake pojok, lukisan, lan pangatusan.

Ukuran kasebut bisa diprodhuksi ing 595x595mm, 600x600mm, 603x603mm, 610x610mm, 625x625mm, 603x1212mm, 595x1195mm, 600x1200mm, lan sapiturute yaiku 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 19mm. Pola permukaan kasebut minangka bolongan pin, fissured, cacing, tekstur pasir, glacier, lsp. Papan mineral mineral bisa dadi kalis, panas, lan bukti-geni. Sembarang produk ora ngemot asbes, ora mbebayani tumrap awak manungsa lan nduweni fungsi anti-kendur. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem langit-langit bangunan lan hiasan interior dipasang ing tembok; kayata hotel, restoran, teater, mall, kantor, kamar siaran, studio, kamar komputer lan bangunan industri.

Langkah-langkah ngindhari papan wol mineral

1. Sajrone pamasangan papan wol mineral, ruangan kasebut kudu disegel kanggo nyegah hawa lembab ora mlebu, ing kasus sinkan lembu wol mineral.

2. Sajrone proses instalasi, para pekerja kudu nganggo sarung tangan sing resik supaya tetep ngresiki papan ing bulu mineral mineral.

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita